Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης εμφανίζεται να απαντάει στις προκλήσεις του Τσαβούσογλου αλλά στην πραγματικότητα φωνάζει στον Καμμένο να ρίξει τους τόνους.

«Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να πέσει στην παγίδα της ρητορικής της Τουρκίας, με ενδεχόμενο να οδηγήσει σε αλυσίδα εντάσεων που δεν εξυπηρετούν την εθνική στρατηγική», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», αναφορικά με τις σκληρές δηλώσεις για τα Ίμια του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν οι δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με τις οποίες οι Τούρκοι μπορούν να μπούν στα Ίμια, αλλά το θέμα είναι το πως θα βγουν από την βραχονησίδα.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.