Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Με το σύνθημα «Δικό σας» και μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παραδίδεται στην ελληνική κοινωνία σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου σε μια ανοιχτή εκδήλωση.

Αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις συνθέτουν ένα πρόγραμμα-έκπληξη αποσπάσματα του οποίου θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής.

Χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings συναντιούνται σε έναν δημιουργικό διάλογο και αντανακλούν τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που μπορεί να αγκαλιάσει το ΚΠΙΣΝ. Η εκδήλωση είναι σχεδιασμένη ώστε όλοι οι επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε δρώμενα που θα διαδραματίζονται σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων, στον Φάρο και στο Ξέφωτο, και στο τέλος όλοι μαζί στρέφοντας το βλέμα προς τον ουρανό θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Οι διαθέσιμες θέσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί.

Για την συμμετοχή στους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους εντός του ΚΠΙΣΝ που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα, δεν απαιτείται προεγγραφή.

Είσοδος ελεύθερη
Έναρξη Εκδήλωσης: 18:00

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.