Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

varoufakis louka

Λίγους μήνες πριν η κ Ελένη Λουκά είχε πλησιάσει τον Γιάννη Βαρουφάκη και τον είχε επευφημήσει. Χτες τον πλησίασε,τον έβρισε, τον απεκάλεσε "σατανά" και τον προειδοποίησε ότι έφτασε το τέλος του.

Πρόκειται απλώς για ενέργεια ενός θύματος της προπαγανδιστικής μηχανής, η οποία είχε στοχοποιήσει τον Γιάννη βαρουφάκη το τελευταίο διάστημα.

Ή πρόκειται για την γνήσια έκφραση μεταστροφής του λαϊκού αισθήματος απέναντι στον λαοπρόβλητο υπουργό και κατ' επέκταση στην κυβέρνηση;

Κανείς δεν μπορεί να το προεξοφλήσει.

Είναι όμως σίγουρα ένα γεγονός που θα το αποτυπώσουν και θα το αξιολογήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος...

Πάντως, για την πληρότητα του ρεπορτάζ, χρειάζεται να αναφέρουμε ότι εν συνεχεία η κ. Λουκά, ξεδιπλώνοντας τον αγώνα της ενάντια στο κατεστημένο και τους σατανάδες που το υπηρετούν, δάγκωσε στο χέρι γνωστό έλληνα φωτορεπόρτερ.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.