Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Το είπε ο Άδωνις για τον Κυριάκο, σε ομιλία του σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Θεσσαλονίκη: «Είναι τόσο έτοιμος όσο δεν φαντάζεσθε».

Η αλήθεια είναι ότι έλειπε η φαντασία από το ακροατήριό του. Αφού όμως τους το είπε ο Άδωνις, όλοι μετά άρχισαν να το φαντάζονται.

Το φανταζόμαστε κι εμείς και μας πιάνει πανικός.

Πόση προπόνηση να έχει κάνει ο άνθρωπος για να έχει ετοιμαστεί πλήρως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Και δεν έχει παίξει και κανένα φιλικό μέχρι τώρα για να ετοιμαστεί ακόμα καλύτερα.

Πάντως, ο Γεωργιάδης εν συνεχεία, κάλεσε τον Τσίπρα να αποχωρήσει το γρηγορότερο, διότι και ψεύτης είναι και κλαψιάρης και κωλοτούμπας, ενώ ο Κούλης περιμένει στην γωνία πανέτοιμος. Σαν έτοιμος από καιρό, να αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρεια που χάνει...

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.