Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Φαίνεται ότι κι εμείς δεν το πολυπιστεύαμε ότι η Αθήνα είναι πράγματι η πόλη - καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2017, οπότε η πρωτεύουσά μας πήρε την 4η θέση στη σχετική ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Φήμες που κυκλοφορούν ότι οι θεσσαλονικείς ψήφισαν μαζικά υπέρ άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, όπως η Περαία, ελέγχονται ως αναληθείς.

Για την ιστορία, ως καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός για το 2017 αναδείχτηκε το Πόρτο στην Πορτογαλία,  μεταξύ 174 χωρών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Το Πόρτο είναι η τρίτη φορά που αναδεικνύεται νικητής του διαγωνισμού καθώς είχε πάρει την πρώτη θέση ξανά το 2012, το 2014 και το 2017.

Την τιμητική δεύτερη θέση πήρε  το Μιλάνο της Ιταλίας και ακολουθούν, το Ντάντσιχ στην Πολωνία,  η Αθήνα και το Σαν Σεμπάστιαν στην Ισπανία.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.