Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Διαβάζοντας την σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω μια διατύπωση που βγάζει μάτια και που προδικάζει το άμεσο μέλλον.

«... 2. Η ΝΔ συνεχίζει να μη βρίσκει ούτε μία λέξη για το ΔΝΤ. Είναι φανερό, πλέον, ότι υιοθετεί τη γραμμή του Ταμείου για σκληρά μέτρα χωρίς καμία διαπραγμάτευση. Για τον κ. Μητσοτάκη η «εθνική γραμμή» έχει ταυτιστεί με την «καρέκλα»...».

Σαν να λέμε.... ότι η κυβέρνηση υιοθετεί την γραμμή του Ταμείου για σκληρά μέτρα αλλά μετά από διαπραγμάτευση!

Αυτό λέει η κοινή λογική. Γιατί το αντίθετο του «υιοθετεί τη γραμμή του Ταμείου για σκληρά μέτρα χωρίς καμία διαπραγμάτευση» δεν μπορεί να είναι το «απορρίπτει την γραμμή του γραμμή του Ταμείου». Σε αυτήν την περίπτωση το «χωρίς καμία διαπραγμάτευση» θα ήταν περιττό.

Επομένως, ετοιμαστείτε παλληκάρια, για μιά ακόμα φορά σκληρά μέτρα, έστω και μετά από εξαντλητική διαπραγμάτευση.

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.