Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Chipita Nikas
Pin It Button

Την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της Νίκας από την Chipita ενέκρινε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, ανάβοντας το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της εξαγοράς.

Η Επιτροπή έκρινε ότι η συναλλαγή, η οποία αφορά εταιρείες με ετερογενείς δραστηριότητες, δεν προκαλεί σοβαρές αναταράξεις στη λειτουργία του ανταγωνισμού.

Και αυτό, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, διότι δεν προκύπτουν οριζόντιες επικαλύψεις μεταξύ των δραστηριοτήτων των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Επιτροπή, η πιθανότητα να προκύψουν δυσμενείς επιπτώσεις για τον ανταγωνισμό από ενδεχόμενες πρακτικές ομαδικών ή συνδυασμένων πωλήσεων της Chipita στην αγορά των αλλαντικών, θεωρείται αμελητέα.

Τελευταίες δημοσιεύσεις