Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Πήγαν να παρακολουθήσουν "κόντρες" μεταξύ αυτοκινήτων, περίπου 400 νεαροί, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα και κατέληξαν να συγκρούονται με τα ΜΑΤ, χθες το βράδυ στην παραλιακή προς το Σούνιο, στο ύψος της Βάρκιζας.

Η κόντρα τους αυτή είχε σαν αποτέλεσμα 30 συλλήψεις νεαρών που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, 2 ελαφρά τραυματίες αστυνομικούς, που στην προσπάθειά τους να ματαιώσουν τους αυτοσχέδιους αγώνες, χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και χημικά και φυσικά το κλείσιμο για κάποιες ώρες της παραλιακής.

Το παρακάτω βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι πριν έρθουν τα ΜΑΤ και δείχνει τα αυτοκίνητα να προετοιμάζονται για τις κόντρες.

Τα διάφορα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αποψινή συνάντηση ανακοινώθηκε μέσα από τη σελίδα Ribas by night και ανταποκρίθηκαν αρκετές εκατοντάδες άτομα για να απολαύσουν το θέαμα και "για να θυμηθούν τα παλιά...".

kontres1kontres2

H εμφάνιση της αστυνομίας στο Ribas άλλαξε τα σχέδια και τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο, στη διασταύρωση της Βάρκιζας (Ζάχος), όπου και ξεκίνησαν την επίδειξη. 

Μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκαν και εκεί η Αστυνομία και τα Ματ με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια όταν ομάδα 50 ατόμων άρχισε τον πετροπόλεμο και τη ρίψη φωτοβολίδων, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, με τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη χημικών.

kontres4kontres6

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.