Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Η Γερμανία δηλώνει ότι περιμένει την συμμετοχή του ΔΝΤ, επιπλέον μέτρα από την Ελλάδα και την αξιολόγηση από τους θεσμούς. Το ΔΝΤ περιμένει επιπλέον μέτρα από την Ελλάδα και αποφάσεις των Ευρωπαϊκών θεσμών για ελάφρυνση του χρέους. Η Ελλάδα περιμένει... αλήθεια τι περιμένει πλέον;

Μοιάζει σαν να περιμένουμε όλοι μας, να πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Μουδιασμένοι, άβουλοι και μοιραίοι.

Η περαιτέρω χρηματοοικονομική βοήθεια για την Ελλάδα εξαρτάται από την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος της χώρας και από τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

«Οι περαιτέρω πληρωμές εξαρτώνται από την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος και τη συμμετοχή του ΔΝΤ», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.