Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Marinopoulos E3agora
Pin It Button

Προχωράει με φουλ ρυθμούς πλέον η ολοκλήρωση της εξαγοράς των επιχειρήσεων του Μαρινόπουλου από τον Σκλαβενίτη, μετά και την σύμφωνη γνώμη της επιιτροπής ανταγωνισμού, η οποία όμως έθεσε δύο όρους.

Πρώτος όρος είναι η εκποίηση 22 καταστημάτων λιανικής πώλησης,

Ειδικότερα, πρέπει να εκποιηθούν 19 καταστήματα στην Αττική, από τα οποία στους δήμους Πειραιά (4 καταστήματα), Αθηναίων (3 καταστήματα), Αγίου Δημητρίου (3 καταστήματα), Παλαιού Φαλήρου (2 καταστήματα), Νέας Σμύρνης, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Ταύρου, Ασπροπύργου, Νίκαιας, Βριλησσίων και Καλλιθέας (από 1 κατάστημα), καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης (2 καταστήματα) και στο Λασίθι (1 κατάστημα).

Ο δεύτερος όρος είναι η διατήρηση μία μεταβατικής χρονικής περιόδου 3 ετών και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εμπορική συνεργασία με τους μικρούς τοπικούς προμηθευτές της Μαρινόπουλος.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος Σκλαβενίτη οφείλει να διατηρήσει -για μεταβατική χρονική περίοδο 3 ετών και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις- την εμπορική του συνεργασία με συγκεκριμένους προμηθευτές, και ειδικότερα αφενός με τους τοπικούς προμηθευτές που είχε ο όμιλος ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, και αφετέρου με τους κοινούς προμηθευτές που εξαρτώνται από τους δύο ομίλους σε ποσοστό ανώτερο του 22% των πωλήσεών τους

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις