Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

tsipras panousis1

Ωραίο το παραμύθι. Και με δράκους και με κακούς λύκους και με τα τρία γουρουνάκια. Απ' όλα έχει μέσα. Αλλά και πάλι δεν πουλάει... Γιατί άραγε;

Να είσαι υπουργός προστασίας του πολίτη, σε μιά κυβέρνηση της αριστεράς, να έχεις γνώση υπόγειων διαδρομών επικοινωνίας των τρομοκρατών και του υπόκοσμου με υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος,

να έχεις γνώση σχεδίων για επικίνδυνες ανατροπές, να δέχεσαι απειλές για την ζωή σου... και όλα αυτά να τα γνωστοποιείς μέσω των ΜΜΕ (των ΜΜΕ της διαπλοκής κατά την άποψη της κυβέρνησης στην οποία ανήκες) όταν πάψεις να είσαι υπουργός, ε... αυτό πάει πολύ κύριε Γιάννη.

Και επίσης πάει πολύ κύριε Αλέξη, καθώς αποδεικνύεται όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός, ότι είχες πλήρως αστοχήσει, σχετικά με την σύνθεση της πρώτης αριστερής κυβέρνησής σου. Ένα στρατό ανάξιων προβοκατόρων της αριστεράς είχες μαζέψει εκεί φαίνεται. Και δυστυχώς οι περισσότεροι παραμένουν ακόμα ακλόνητοι στις θέσεις τους, αν και παράγουν μηδενικό έργο για όφελος της κοινωνίας, την ίδια στιγμή που παράγουν τεράστιο έργο προσωπικής τους προβολής.

sepolia.net

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.