Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Mitsotakis Fotilas
Pin It Button

Συνεχίζεται η τροφοδοσία της Νέας Δημοκρατίας με βουλευτές και στελέχη από το «Ποτάμι». Και ο Ιάσων Φωτήλας, όπως ήταν αναμενόμενο, προσχώρησε στις τάξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αφού δεν χωρίζουν και πολλά τα δύο κόμματα, είναι φυσικό, το μικρότερο να τροφοδοτεί το μεγαλύτερο.

Τον Οκτώβριο του 2016 ο κ. Ιάσων Φωτήλας,ο οποίος στις εκλογές του 2015 είχε εκλεγεί με το Ποτάμι στο νομό Αχαΐας, είχε τεθεί εκτός ΚΟ του Ποταμιού, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι το Ποτάμι πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Την Τρίτη ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενώ σήμερα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενωνόμαστε οι Έλληνες και βγαίνουμε από την κρίση. Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι σήμερα με τη ΝΔ και τον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμβάλλω κι εγώ στον αγώνα για την ανόρθωση του τόπου.

» Στις ερχόμενες εκλογές -οποτεδήποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν- θα πρέπει να  ηττηθεί η οικτρή πολιτική του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το πραγματικό δίλημμα θα είναι ξεκάθαρο: Συνέχιση του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης ή νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση;
 
» Η ΝΔ, η ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό συντελεστή της ευρωπαϊκής-δημοκρατικής πορείας της χώρας μας. Είναι η δύναμη που εγγυάται σήμερα την εθνική ενότητα στη βάση της αλήθειας σε αντίθεση με τον διχασμό των πολιτών που συστηματικά καλλιεργούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

» Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολυτέλεια για μοναχικές πορείες. Απαιτείται κοινή συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Από τη μεριά μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα ανταποκριθώ στα αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις της νέας περιόδου.

» Ευχαριστώ θερμά τη ΝΔ και τον πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.»

Τελευταίες δημοσιεύσεις