Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Η είδηση που διάβασα πριν λίγα λεπτά μου φάνηκε ακατανόητη κατ' αρχήν. Αναπαράγεται όμως ήδη από όλες τα ειδησεογραφικά sites και δεν φαίνεται να αμφισβητείται.

Ο Ψυχάρης παραδίδει την διοίκηση του ΔΟΛ στον Μουλόπουλο, προκειμένου αυτός «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ».

Η πλήρης ανακοίνωση του ΔΟΛ:

«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

 

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μουλόπουλος είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αυγής, ενώ είχε εκλεγεί και βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που με εξιτάρει είναι η σκέψη του τι παρασκήνιο έχει προηγηθεί, προκειμένου να παιχτεί έτσι το έργο.

Το έργο, που τις αμέσως επόμενες μέρες θα δούμε όλοι μας, πως ακριβώς θα εξελιχθεί. Δηλαδή, με ποιό τρόπο ο κ. Μουλόπουλος, θα αντιμετωπίσει τα διαρθρωτικά και οικονομικά προβλήματα του ΔΟΛ.

Περιμένουμε την συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.