Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβησαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στη Γαλλία.

Όπως ανέφεραν, οι Γάλλοι αστυνομικοί, στο Παρίσι έκλεψαν τις κουβέρτες από μετανάστες που ζουν στους δρόμους για να τους αναγκάσουν να απομακρυνθούν από παράνομους καταυλισμούς και να προσέλθουν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Όπως ανέφεραν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στον λογαριασμό του Twitter: Η αστυνομία πρέπει να σταματήσει να παίρνει τα σκεπάσματα από τους μετανάστες που κοιμούνται στους δρόμους του Παρισίου. Αυτές οι απαράδεκτες πρακτικές θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων αφού 8 μετανάστες υπέστησαν υποθερμία»

Εκπρόσωπος κοινωνικών υπηρεσιών τόνισε ότι αυτό συνέβη τη στιγμή που η θερμοκρασία στο Παρίσι είναι χαμηλότερο από ποτέ. Η ζωή των μεταναστών βρίσκεται σε απίστευτο κίνδυνο, αλλά η αστυνομία δεν νοιάζεται».
Πάντως αστυνομική πηγή ανέφερε πως έχουν εντολές να κρατήσουν την πόλη «καθαρή» από παράνομους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Αιχμή

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.