Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Η Sony βλέπει στο μέλλον επενδύοντας στην «ψηφιακή» μόδα με το FES U, ένα ρολόι χαμαιλέοντα.

Η τεχνολογία και η εξέλιξή της έχουν δώσει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να εφοδιάσουν τα σύγχρονα ρολόγια με χαρακτηριστικά και δυνατότητες που λίγα χρόνια πριν δε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Λύσεις για κάθε πρόβλημα από μια λιλιπούτεια συσκευή στον καρπό που κάποτε θα έδειχνε την ώρα, άντε και την ημερομηνία, σήμερα όμως θα τη ζήλευε ολόκληρος James Bond.

P1b5s958k9di4nvcmduqrs1uc76 900 Sepolia Medium600 0

Με όσα καλούδια όμως και αν το γεμίσουν, το ρολόι δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα fashion statement διαλεγμένο για να δηλώνει ξεκάθαρα το προσωπικό γούστο (και τις ανάγκες βέβαια).

P1b5s958k9p0l1ecaqbmf753no7 900 Sepolia Medium600 0

Αυτή η σχέση του με τη μόδα δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να παραβλεφθεί από τον κάθε κατασκευαστή. Και την ώρα που οι περισσότεροι προσπαθούν μέσα σε όλα τα χαρακτηριστικά να δώσουν και μια ιδέα κομψότητας ή να βάλουν μια πινελιά χρώματος, έτσι για να ξεμπερδεύουν, η Sony δημιούργησε το FES, το ρολόι με πάχος πιστωτικής κάρτας που τυλίγεται στο χέρι και εκπλήσσει με την ιδιότητά του να μεταμορφώνεται.

P1b5s958k9n7fgsm1500clqsdv4 900 Sepolia Medium600 0

Το FES χρησιμοποιεί ηλεκτρονική μελάνη για τις ενδείξεις του αλλά και για να μεταβάλλει τα σχέδιά του. Ένας πραγματικός χαμαιλέοντας μιας και σε κλάσματα του δευτερολέπτου γίνεται κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Μια πρώτη προσπάθεια που έδειξε να αγκαλιάζεται από τους νέους της Ιαπωνίας οι οποίοι είναι και οι μόνοι είχαν πρόσβαση σε αυτή την περιορισμένη έκδοση.

P1b5s958k9m5t19cggkqit64th8 900 Sepolia Medium600 0

Στα τέλη του καλοκαιριού του 2016, η Sony παρουσίασε το ανανεωμένο FES U. Το ίδιο εντυπωσιακό, ακόμα πιο λεπτό και διακριτικό, χωρίς την εικόνα του εύθραυστού αυτή τη φορά. Με μια μεγαλύτερη γκάμα σχεδίων που εναλλάσσονται και τη δυνατότητα να «φορτώσεις» τα δικά σου, το U φιλοδοξεί να γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τους λάτρεις της μόδας. Το νέο FES φημολογείται πως θα έχει στόχο την παγκόσμια αγορά και δεν θα περιοριστεί στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

 

klik.gr

Τελευταίες δημοσιεύσεις