Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Σε σκάνδαλο πρωτοφανούς έκτασης εξελίσσεται η υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρίας Novartis, καθώς στο κύκλωμα διαφθοράς που χρηματοδοτούνταν με μίζες και στο οποίο βρίσκονταν πάνω από 4.000 γιατροί, δεκάδες διευθυντικά στελέχη νοσοκομείων, προμηθευτές και φορείς στον τομέα της Υγείας, φέρεται να εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»  απο το οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται απο το εσωτερικό κύκλωμα στα γραφεία της εταιρίας προκύπτει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και τέσσερις πρώην υπουργοί, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ακούγονται ανατριχιαστικές διαβεβαιώσεις πρώην στελέχους της Novartis για πιέσεις σε υπουργούς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους ενώ άλλο ανώτατο στέλεχος εμφανίζεται να “ασχολείται προσωπικά” με την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας.

PressPublica.gr

Τελευταίες δημοσιεύσεις