Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

nd ipopsifioi proedroi

Έντονες διαφωνίες καταγράφονται μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει οι εκλογές να διεξαχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αφού ότι είχε να πει το είπε. Δεν έχει κάτι να συμπληρώσει. Αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι έχει ακόμα πολλά να πει στο κοινό του, οπότε επιθυμεί οι εκλογές να γίνουν όσο γίνεται αργότερα ώστε να προλάβει. Το ίδιο επιθυμεί και ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα του δοθεί η δυνατότητα να πουλήσει κανά βιβλίο παραπάνω. Από την άλλη ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει να πει ούτε πολλά αλλά ούτε και λίγα γιαυτό θέλει οι εκλογές να γίνουν κάπου ενδιάμεσα. 

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι των υπολοίπων συνυποψήφιων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάνει τον αγώνα λόγω ονόματος αφού στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνει να το αλλάξει. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει ρεύμα ενώ κανένας δεν πρέπει να ξεγράψει τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος έχει ως ατού την υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα. Και όπως έχει αποδειχτεί, αν θέλει κάτι ο Τσίπρας, γίνεται.

takoureliatragoudameakoma.blogspot.com

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.