Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Και τίποτα να μην είχε πει μέχρι τώρα στην ζωή του, ο κ. Πολάκης, ακόμα και χίλια δίκια να είχε σε διάφορα που είπε σε ένα ακόμα μονόλογό του, όταν μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντ1, έφθανε μία φράση του να τον κατατάξει στην κατηγορία των φαιδρών, των εκτός πραγματικότητας και λόγω της θέσης που κατέχει, επικίνδυνων πολιτικών.

Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην υγεία. Βέβαια είναι υπουργός υγείας, Κι αν δεν υποστηρίξεις το έργο σου... θα πέσει και θα σε πλακώσει.

Αλλά ευχαριστημένος από την κατάσταση στην υγεία;

Σε ποιούς απευθύνεται;

Ακόμα κι αν είχαν γίνει βήματα θετικά, είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται κάποιος σήμερα, ακόμα και ο αρμόδιος υπουργός και να δηλώνει ευχαριστημένος.

Απολαύστε τον!

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.