Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

to lastixo tis zois

Τι τόθελε το κακόγουστο σποτάκι η Ζωή; Αρκούσε, η άλλη διαφήμιση που έκανε στον εαυτό της. Αυτή που μίλησε για την χούντα του Τσίπρα...

Το διαφημιστικό σποτάκι της Λαϊκής Ενότητας, με πρωταγωνίστρια την "υποτίθεται" αυτοσαρκαζόμενη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κατά την γνώμη μου κακόγουστο. Αλλά, χρειάζεται "αυτοσαρκασμό" η Ζωή; Θα αρκούσε να βγεί και να μιλήσει σοβαρά.

Έχω μάλιστα μια καλύτερη ιδέα. Να δείχνανε μιά συνεδρίαση κάποιας επιτροπής, από αυτές στο τέλος, που πήγαιναν μόνο η Ραχήλ Μακρή και κάνα-δυό ακόμα, που τους μίλαγε κάνα τετράωρο η πρόεδρος...Αυτή να μιλάει και ένα ρολόϊ από πίσω να γυρνάει γρήγορα...1 ώρα..2 ώρες..3 ώρες..34 ώρες...κοκ. Θάταν πιό πετυχημένο, αν θέλαμε να δώσουμε στην Ζωή την ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί.

Αλλά, κι αυτό το αποτυχημένο σποτάκι που παίχτηκε τελικά, ξεπεράστηκε γρήγορα από την πραγματικότητα και από τις σημερινές δηλώσεις της κας Κωνσταντοπούλου, που παρομοίασε τον Τσίπρα, ούτε λίγο ούτε πολύ με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο!

«Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου»

Αναρωτιέμαι. Το 2014 γεννήθηκε η Ζωή;

Μέσα σε ένα χρόνο, πρόλαβε να αγαπήσει τόσο πολύ, να προδοθεί τόσο πολύ και να μισήσει τόσο πολύ; Γιατί μόνο με ενός προδομένου έρωτα, μπορώ να συγκρίνω τις παράφορες αντιδράσεις της. Αλλά, ας μην στενοχωριέται. Σε 2-3 χρόνια, θα έχει συνειδητοποιήσει την μοναξιά, θα έχει ηρεμήσει και θα είναι μια καλή από μακριά φίλη, με τους πρώην συντρόφους της.

 

sepolia.net

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.