Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

maimou dimoskopiseis

Και ξανάρχισαν οι δημοσκοπήσεις. Οι πρώτες που παρουσιάστηκαν για τις εκλογές της 20 Σεπτέμβρη, δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ελαφρώς μπροστά με 1 έως 3 μονάδες και την δημοτικότητα του Τσίπρα να πέφτει.

Να θυμίσουμε απλώς ότι και λίγες μέρες πριν τις προηγούμενες εκλογές του Γενάρη οι δημοσκόποι εμφάνιζαν μιά διαφορά του 2% ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και πρόβλεπαν ότι οι εκλογές θα ήταν ντέρμπυ. Τελικά με μαγικό τρόπο η διαφορά έφτασε στις 8,5 μονάδες...

Όπως και να θυμίσουμε ότι λίγα λεπτά πριν βγούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ, η MEGAλη δημοσκόπηση έδειχνε μιά διαφορά 2-3 μονάδων υπέρ του ΟΧΙ. Η οποία μαγικά έφτασε στις 22,5 μονάδες!

Μην τις παίρνετε σοβαρά φίλοι μου.

Ή οι δημοσκόποι δεν ξέρουν την δουλειά τους ή εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ή είμαστε λαός ανεξερεύνητων προθέσεων. Όπως και νάχει, οι δημοσκοπήσεις έξω θα πέσουν πάλι.

arkas41

sepolia.net

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.