Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα  διενεργείται από χθες για τη ρόδα που τοποθετήθηκε στο Σύνταγμα. Το έναυσμα για την εισαγγελική έρευνα έδωσε μηνυτήρια αναφορά εταιρίας που κατατέθηκε στην Εισαγγελία.

Σήμερα στο φάκελο προστέθηκαν και σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου που χαρακτηρίζουν τη χρήση της επικίνδυνη. 
Σκοπός της  προκαταρκτικής εξέτασης είναι η διερεύνηση θεμάτων  παραβίασης πολεοδομικών όρων που μπορούν να προκαλέσουν έκθεση σε κίνδυνο, καθώς και της παράβασης καθήκοντος, αφού η ρόδα φέρεται να στήθηκε χωρίς να έχει  την απαραίτητη πιστοποίηση ασφάλειας από την εταιρία.

Από την πλευρά του ο δήμος Αθηναίων άρχισε να αφαιρεί από χθες το βράδυ τα βαγόνια λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται στην πρωτεύουσα , ενώ συνεργάτες του Γιώργου Καμίνη διαμηνύουν ότι η ρόδα θα λειτουργήσει αλλά χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια των πολιτών.

PressPublica.gr

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.