Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες ελέγχου που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της. η μεγάλη ρόδα της πλατείας Συντάγματος θα αρχίσει να γυρίζει.

Αυτό διαμηνύει ο Δήμος Αθηναίων, απαντώντας στις αιτιάσεις για την καθυστέρηση λειτουργίας της.

Οπως αναφέρεται, για τέτοιου τύπου κατασκευές «οι διαδικασίες εγκρίσεων και ελέγχου ολοκληρώνονται, μόνον όταν η εγκατάσταση έχει τοποθετηθεί στο σημείο που έχει επιλεγεί».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο έλεγχος γίνεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, που πιστοποιούνται από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV, η εισήγηση του οποίου εγκρίνεται από την αρμόδια Επιτροπή Θεαμάτων, στην οποία προεδρεύει ο δήμος Αθηναίων και συμμετέχουν υπηρεσίες από το υπόλοιπο Δημόσιο.

Ο δήμος Αθηναίων γνωστοποιεί ότι θα δώσει το πράσινο φως για τη λειτουργία της «μόνο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, όλες οι τυπικές διαδικασίες και ουσιαστικές προϋποθέσεις, που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της».

Δωρεάν στις γιορτές, με εισιτήριο τους επόμενους δύο μήνες

Η χρήση της ρόδας σε όλη τη διάρκεια των γιορτών θα είναι δωρεάν για τους πολίτες. Εισιτήριο θα καταβάλλεται μόνο για το διάστημα των δύο μηνών που θα ακολουθήσει.

PressPublica.gr

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.