Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

240101ef5c2b71a50bc229e069806262

Η πιο τραγική δήλωση που διάβασα σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, είναι αυτή του ΠΑΣΟΚ. Του κόμματος της Γεννηματά και του Βενιζέλου.

«Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια, στα οποία η ίδια την επανέφερε» είπε το ευφάνταστο γραφείο τύπου του κόμματος!

Δηλαδή, αφού η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου επανέφερε την χώρα στην κρίση και τα μνημόνια, αυτό σημαίνει ότι κάποτε είχε βγεί από αυτά. Την κρίση και τα μνημόνια. Και αυτό θα είχε συμβεί πριν αναλάβει αυτή η χεωκοπημένη κυβέρνηση. Άρα, η κυβέρνηση Σαμαρά, η μη χρεωκοπημένη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ είχε βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και την κρίση!

Πότε βρε παλληκάρια και δεν το είχαμε μάθει;

Τραγικό; Ξαναγράφουν την ιστορία οι άνθρωποι.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.