Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

mitsotakis tsipras vouli

Αν η Ν.Δ. είχε πρόεδρο τον κ. Ανύπαρκτο τότε σίγουρα θα είχε μεγαλύτερη απήχηση και θα είχε πάρει πραγματική διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ σε πραγματικές δημοσκοπήσεις.

Ο ένας έχει την στόφα ηγέτη, με συγκροτημένο πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, άσχετα αν κάποιος διαφωνεί ή συμφωνεί μαζί του.

Ο άλλος, έχει λόγο νηπιαγωγείου με εξυπνακίστικες ατάκες που προκαλούν γέλιο μόνο στον ίδιο, στάση νευρόσπαστου και στόφα χαμένου. Κι έχει και την ιστορία του να τον βαραίνει.

Η σημερινή συζήτηση στην βουλή έδειξε ακόμα μιά φορά τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Θάναι καλύτερα για την Νέα Δημοκρατία να μην επιδιώξει ξανά συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών. Καλύτερα να αφήνει τα φιλικά σε αυτήν μέσα ενημέρωσης να χύνουν την χολή τους και να κάνουν την «δουλειά» που αυτή δεν μπορεί να κάνει.

Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (και ΑΝ.ΕΛ.) δεν είχε ηττηθεί κατά κράτος σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο από τις συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης, που έτσι κι αλλιώς κυριαρχούν την τελευταία δεκαετία, τότε τα πράγματα θάταν πολύ διαφορετικά για την σημερινή κυβέρνηση.

Γιατί σοβαρό πολιτικό αντίπαλο στο εσωτερικό δεν έχει.

 

Δείτε τις πρωτομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.