Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

University Students1

Το sepolia.net δίνει χίλια συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων, στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες των ανώτατων και ανώτερων σχολών.

Και ας μην ξεχνούν: Ότι πέτυχαν είναι μόνο ένα μικρό πρώτο βήμα σε ένα τομέα της ζωής τους. Χρειάζεται πολλή δουλειά, συνέπεια, σωστές επιλογές, αξιακές αρχές αλλά και μπόλικη τύχη για να ενταχθούν στους πραγματικά επιτυχημένους της ζωής.

Κι όσοι απέτυχαν; Εκτός από το ότι υπάρχει πάντα η επόμενη ευκαιρία, η ζωή δεν είναι μόνο το Πανεπιστήμιο και τα ΤΕΙ. Δεκάδες επαγγέλματα που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον σε επιτυχίες δεν απαιτούν πτυχίο αναγκαστικά. Θέληση, αποφασιστικότητα και διάθεση για δουλειά είναι όμως απαραίτητα στοιχεία.

Με λίγα λόγια λόγια, η ζωή ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Των εξετάσεων που δεν αξιολογούν ανθρώπους και ικανότητες, αλλά φωτογραφίζουν μιά πολύ μικρή περίοδο της ζωής του νέου ανθρώπου.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.