Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

tsipras leventis11

Ένα ειδύλλιο φαίνεται να γεννιέται.

Η Ένωση Κεντρώων το τελευταίο διάστημα ψήφισε την πρόταση για απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισε στην βουλή την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το τελευταίο μόνο μνημόνιο, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Παρέστη δια του προέδρου της στη παρουσίαση των προτάσεων της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος και η σύντομη συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας μεταξύ Τσίπρα και των εκπροσώπων της Ε.Κ. ήταν χαρακτηριστική της απόστασης που χωρίζει πλέον τα δύο κόμματα. «Είμαστε κοντά. Εϊμαστε πολύ κοντά» δήλωσαν οι τελευταίοι.

Σήμερα 27/7 ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM ότι οι ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ έχουν κάνει συμφωνία για να ανατρέψουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Με τον τελευταίο μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συναντιέται αρκετά συχνά και τα λένε.

 

Ένα ειδύλλιο φαίνεται να γεννιέται.

Αλλά εγώ δεν θα το αντέξω.

Να το δω κι αυτό και μετά θα τα έχω δει όλα.

Το Αλέξη πρωθυπουργό με συγκυβερνώντες τον Καμμένο και τον Λεβέντη.

Πως να το καταπιεί κάποιος αυτό;

Μπας κι αυτό ήταν το plan Z;

Γι αυτό το plan Z, σίγουρα θα χρειαστεί εξεταστική επιτροπή. Των συνειδήσεών μας.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.