Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

brussels1

Προφανώς η είδηση δεν είναι στο ότι οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες αποφάσισαν να επιβάλλον κυρώσεις στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, γιατί αυτές οι δύο χώρες δεν πέτυχαν τον στόχο της μείωσης των δημοσιονομικών ελλειμάτων τους κάτω από το 3% του ΑΕΠ.

Η είδηση βρίσκεται στο ότι κυρώσεις δεν επιβλήθηκαν στην Ελλάδα! η οποία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν ήταν το κακό παιδί που έπρεπε να τιμωρηθεί.

Ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας Τσακαλώτος, εξέφρασε πάντως χθες τις αντιρρήσεις του για την επιβολή κυρώσεων στις δύο χώρες.

Να σημειωθεί βέβαια ότι δεν πρόκειται για κάποια οριστική απόφαση. Το συμβούλιο των υπουργών αποφάσισε να ξεκινήσει η διαδικασία, η οποία θα περάσει διάφορα στάδια για να ολοκληρωθεί, αν ολοκληρωθεί.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.