Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

As0

Καθημερινά σχεδόν στον λογαριασμό του Δημάρχου Αθήνας στο twitter δημοσιεύονται φωτογραφίες από προκλητικά παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις από 1η Ιουνίου «δουλεύει» δαγκάνα και πρόστιμο.

Η εκστρατεία αυτή του Δήμου Αθήνας γίνεται με την συνεργασία της ILoveAthnes (μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των Αθηναίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πεζοί στην πόλη μας)

H φωτογραφία που είναι ανηρτημένη παραπάνω μπορεί και να χαρακτηριστεί σαν η top φωτογραφία της γαιδουριάς, επειδή πρόκειται για ένα αυτοκίνητο παρακαρισμένο επάνω στην πλατεία Συντάγματος. Αν όμως δείτε όλες τις φωτογραφίες, θα ανακαλύψετε κι άλλες, που δείχνουν επι της ουσίας χειρότερες καταστάσεις. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα επάνω στους διαδρόμους για ανθρώπους με προβλήματα όρασης είναι οι πιο συνηθισμένες. Αλλά δεν λείπουν και τα παρκαρισμένα επάνω στις διαβάσεις ΑΜΕΑ.

Τελευταίες δημοσιεύσεις