Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

papaggelopoylos

Δημιουργεί απορίες εκ πρώτης όψεως η πολεμική που έχει ξεκινήσει η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας εναντια στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης για θέματα διαφθοράς Δ.Παπαγγελόπουλο.

Θα περίμενε κανείς ότι ο Παπαγγελόπουλος εφ' όσον είχε διατελέσει επί χρόνια στέλεχος των ανώτατων κλιμάκιων της δικαιοσύνης επί δεξιάς αλλά και στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού της απο θέσεις κλειδιά, θα ετύγχανε της εμπιστοσύνης της Νέας Δημοκρατίας. Και θα ήταν ο τελευταίος για τον οποίον θα έθεταν ζητήματα.

Κι όμως, θεωρείται ως «αιχμή του δόρατος για την άλωση της δικαιοσύνης» (Βορίδης 24/3).

Γιατί άραγε; Αρκεί ο τίτλος που έχει για να αποτελεί στόχο; «για θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς». Αυτό από μόνο του αποτελεί το κόκκινο πανί για την Νέα Δημοκρατία;

Ή η δήλωση του Βορίδη σήμερα «Ο κ. Παπαγγελόπουλος υπήρξε αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών επί Δεξιάς & Υπουργός Δικαιοσύνης επί Αριστεράς» λέει περισσότερα απ' όσα θέλει να πει ο δηλώσας;

Μήπως κάτι ξέρει ο άνθρωπος και γι αυτό προσπαθούν όλο το προηγούμενο διάστημα να τον αποδομήσουν;

 

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.