Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

p1aek15qb9ndg1lv116949pjvq99 834x397 th

Η κοπέλα που έγινε το σύμβολο των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Βέλγιο.

Είναι καθισμένη σε μια από τις καρέκλες του χώρου αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Zaventem. Το πρόσωπο της είναι καλυμμένο με αίματα και σκόνη. Έχει χάσει το ένα της παπούτσι και την μπλούζα της από τις εκρήξεις.

Είναι η Nidhi Chaphekar, μητέρα δυο παιδιών από την Βομβάη και αεροσυνοδός στις Ινδικές αερογραμμές Jet Airways.
Η οικογένεια της θα πετάξει για τις Βρυξέλλες για να βρεθεί κοντά της μόλις μπορέσουν να βρουν κάποια πτήση. Όπως είπε ο γαμπρός της Nilesh, δεν έχουν ακόμα μπορέσει να μιλήσουν απ’ ευθείας με την ίδια, γνωρίζουν όμως πως είναι σε σταθερή κατάσταση τώρα.

Η φωτογραφία της Nidhi από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες έχει κάνει τον γύρω του κόσμου συγκλονίζοντας ολόκληρο τον κόσμο. Στην τράβηξε η φωτογράφος Ketevan Kardava, ειδική ανταποκρίτρια του Κρατικού Δικτύου της Γεωργίας και έγινε εξώφυλλο μέχρι και στους New York Times.

Η Jet Airways είπε πως δυο από τους υπαλλήλους της τραυματίστηκαν στις εκρήξεις. Η Nidhi  και ο υπεύθυνος πτήσεων Amit Motwani. Όπως λένε όμως και οι δυο αναρρώνουν καλά.

 

klik.gr

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.