Μπράβο λεβέντη μου. Βρήκες την πηγή. Έμαθε κάπως ότι το πρωθυπουργικό γραφείο έδωσε 9.000 ευρώ σε κάποιον ή κάποιους, που προσέφεραν ως υπηρεσίες «την παροχή ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα επικοινωνίας και τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συναντήσεων πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος».

Εννέα χιλιάδες ευρώ για ένα διάστημα περίπου 5 μηνών. Δηλαδή περίπου 1.800 ευρώ τον μήνα, αν δίνονταν σε μηνιαία βάση.

Και δεν του έφτασε να αναρωτηθεί ο ίδιος, αλλά έκανε ερώτηση και στην βουλή. Και το χοντραίνει μάλιστα το ζήτημα, γράφοντας «Προκαλεί εύλογη απορία για ποιους λόγους κρίνεται απαραίτητη η παροχή υπηρεσιών προς την Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, από εξωτερικούς συμβούλους, όταν κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο σύμφωνα με την με Αρ. Πρωτ. ΤΚΕ/Φ.2/3871/12-02-2016 απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη, στις Γενικές Γραμματείες Πρωθυπουργού και Κυβέρνησης, και του Υπουργού Επικρατείας έχουν προσληφθεί συνολικά 171 μετακλητοί υπάλληλοι, ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες».

Στα χρόνια μου, όταν υπηρετούσα στο στρατό, υπήρχε μιά ορισμένη φρασεολογία για τέτοιες περιπτώσεις, σαν του κ. Μαυρωτά.

3 μέρες στέρηση εξόδου γιατί απασχόλησες την υπηρεσία άνευ λόγου.

Δεν σκέφτεται ο έρμος ότι οι βουλευτές, οι γραμματείς και οι φαρισαίοι που θα ασχοληθούν με το "θέμα" του, θα κοστίσουν περισσότερο στον προϋπολογισμό, από το κόστος των παρόχων ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στην γραμματεία του Πρωθυπουργού.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"