Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Επεισόδια βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο σταθμό Λαρίσης ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ σταμάτησαν ομάδα αντιεξουσιαστών που μετέβαινε στη Βεργίνα για το Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο, για έλεγχο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή μετά από καταγγελίες επιβατών της πρώτης θέσης πως υπάρχουν υπεράριθμοι επιβάτες εντός της αμαξοστοιχίας χωρίς εισιτήρια και οι συνθήκες ταξιδιού είναι κακές.

Για την διεξαγωγή των ελέγχων στο σταθμό κλήθηκε και εισαγγελέας ο οποίος απαγόρευσε στο συρμό να αποχωρήσει και ζήτησε να εκκενωθεί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του twitter, η αμαξοστοιχία. Τότε η ομάδα των αντιεξουσιαστών συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν περιορισμένη ρίψη χημικών για να τους απωθήσουν ενώ τα επεισόδια εντός ολίγου εξαπλώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές από το Σταθμό Λαρίσης αλλά και από τα γύρω στενά της περιοχής.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.