Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Karatzova1 Sepolia Medium600 0

Μια τρομερή εργατικότητα έπιασε τους ντόπιους στο χωριό Άθυρα, οι οποίοι εντελώς τυχαία όργωσαν και έσκαψαν μια έκταση 100 στρεμμάτων στον παλιό αεροδιάδρομο Αξιού.

Η αυταπάρνηση και των ντόπιων να οργώσουν έναν αεροδιάδρομο αντί να τσικνίσουν στη βεράντα τους εξηγείται αν σκεφτεί κανείς ότι ο χώρος προοριζόταν για την φιλοξενία 3000 προσφύγων.

Όταν σήμερα το πρωί έφτασε στο σημείο κλιμάκιο του στρατού για αυτοψία του χώρου ώστε να στηθούν οι σκηνές, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος είναι πλέον ακατάλληλος για την εγκατάσταση προσφύγων, αφού η έκταση ήταν πλέον σκαμμένη.

Όπως διαβάζουμε στο karatzova.com οι κάτοικοι των Αθύρων προετοιμάζονταν για εισβολή:

Οι κάτοικοι των Αθύρων βρίσκονται σε επιφυλακή και το πρωί κτύπησαν οι καμπάνες της εκκλησίας καλώντας  τον κόσμο με τον τρόπο αυτό να είναι σε εγρήγορση, προκειμένου να ματαιώσουν τα κυβερνητικά σχέδια για τη δημιουργία καταυλισμού 3.000 προσφύγων.

Karatzova2 Sepolia Medium600 0

Αυτή τη στιγμή ο αεροδιάδρομος Αξιού είναι έτσι:

Karatzova3 Sepolia Medium600 0

Αρχικά η εγκατάσταση των 3000 προσφύγων θα γινόταν στο στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, το οποίο εντελώς τυχαία παραδόθηκε στις φλόγες λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε ότι θα χρησιμοποιηθεί ως hot spot για την εγκατάσταση προσφύγων.

Karatzova4 Sepolia Medium600 0

Ένα βράδυ πάρουν τα τρακτέρ και τις τσάπες για να ξεριζώσουν κάθε ίχνος φιλοξενείας, οι ντόπιοι προπυλάκησαν τον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος είχε πάει στο χωριό Άθυρα για να ενημερώσει τους κατοίκους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει εκεί το κέντρο υποδοχής προσφύγων.

Luben.tv

Τελευταίες δημοσιεύσεις