Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

12801338 574650482696371 1159816107216169262 n

Η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ έστειλε σήμερα στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο ΣΕΑ του Αλμυρού Βόλου, 500 φιάλες με γάλα προκειμένου να μοιραστούν στους πρόσφυγες και στα παιδιά τους.

Η βολιώτικη γαλακτοβιομηχανία δεν περιορίστηκε σε αυτό αλλά και στο αίτημα της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ που απευθύνθηκαν στην ΕΒΟΛ για να αγοράσουν γαλακτοκομικά είδη για να τα προσφέρουν στους μετανάστες, δεν δέχτηκε χρήματα και έδωσε αυτά τα προϊόντα επίσης δωρεάν, ώστε τα χρήματα να πάνε σε άλλα είδη διατροφής για τους πρόσφυγες.

Οι αντίστοιχες κινήσεις που κάνουν κατά καιρούς ελληνικές κυρίως βιομηχανίες δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο το καταναλωτικό κοινό που επιδεικνύει με την αγοραστική του συμπεριφορά, ότι ξέρει να επιβραβεύει. Δεν είναι τυχαία, η άνοδος σε δυναμική πολλών ελληνικών επιχειρήσεων που ξέρουν να ανταποκρίνονται αθόρυβα τις περισσότερες φορές στην ανάγκη συνανθρώπων μας.

Την ίδια στιγμή, επιχειρηματίας στα Τέμπη χρέωνε 8 ευρώ τη χρήση της τουαλέτας στους πρόσφυγες και 2 ευρώ το νερό! Τι να σχολιάσεις για έναν αγιογδύτη που πιστεύει ότι το να τα αρπάξει εκμεταλλευόμενος τους πρόσφυγες πολέμου είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία ή μια μορφή sturt up. Ευτυχώς το «κατόρθωμα» του συγκεκριμένου στηλιτεύτηκε, δείχνοντας ότι η συμπεριφορά του αποτελεί μια ντροπιαστική μειονότητα στο σύνολο των Ελλήνων.

unblock.gr

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.