Τον Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Πιέρ Μοσκοβισί υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.

Στον χαιρετισμό του, σε εκδήλωση «Διάλογος με τους Πολίτες» με κεντρικό ομιλητή τον Επίτροπο Μοσκοβισί, ο κ. Καμίνης τόνισε: «η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορία. Έχουμε την ευκαιρία να διαφυλάξουμε όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα, απέναντι στον εθνικισμό, τον λαϊκισμό και την ξενοφοβία. Πρέπει να αγκαλιάσουμε τους νέους, όσους βρίσκονται σε ανάγκη, εκείνους που βλέπουν μπροστά και θέλουν να χτίσουν τις επιχειρήσεις και τους φορείς του μέλλοντος. Χρειαζόμαστε μία πολιτική, που οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η προστασία του περιβάλλοντος θα πηγαίνουν χέρι-χέρι». Ο δήμαρχος Αθηναίων παρομοίασε την Ευρώπη με «με τον παιδικό μας φίλο, τη συμβουλή και τη συμπαράσταση του οποίου ζητάμε στα δύσκολα».

Ο Επίτροπος Μοσκοβισί, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Διάλογος με τους Πολίτες», που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Σεράφειο Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων,. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης και Ενημέρωσης “Europe Direct” του δήμου Αθηναίων.

Πεμ, 28/02/2019 - 14:50
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"