Τη δικαίωση του ραδιοφωνικού «Αθήνα 984» όσον αφορά τη μη υπαγωγή του σε καθεστώς καταβολής τέλους χαρτοσήμου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανέστειλε το πρόστιμο των 5 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, όπως ανέφερε μέσω της εκπομπής του στον «Αθήνα 984», κοινοποιήθηκε η απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που μετά από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, αναστέλλεται το υπέρογκο πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό και είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του, οι λογαριασμοί των μελών των διοικητικών του συμβουλίων και συγγενικών τους προσώπων αλλά και να απειλείται ο σταθμός με οικονομικό στραγγαλισμό.

Ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για πολύ σημαντική απόφαση όσον αφορά στη βιωσιμότητα του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στο τέλος της ταλαιπωρίας για δεκάδες πρόσωπα, που με τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά Συμβούλια την τελευταία 7ετία, μόνο κύρος προσέδωσαν στον «Αθήνα 984».

Παρ, 23/02/2018 - 16:55

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"