Γ. Καμίνης: "Αν δεν επικρατήσει η προοδευτική λύση για την ασφάλεια, θα μας έρθει η λύση της καταστολής, της χειρότερης και πιο σκληρής καταστολής"

για τα φαινόμενα βίας στην πόλη

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Η ασφάλεια είναι η βάση των δικαιωμάτων.

Η Αθήνα είναι μία ασφαλής πόλη αλλά είναι μία από τις τελευταίες πρωτεύουσες που ταλαιπωρείται από φαινόμενα πολιτικής βίας.

Το Πανεπιστημιακό Άσυλο έχει καταστρατηγηθεί, έχει εκφυλισθεί. Τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του κέντρου έχουν εξελιχθεί σε ορμητήρια κουκουλοφόρων. Όποιος υπερασπίζεται τέτοιες καταστάσεις κάθε άλλο παρά κάνει καλό στα δικαιώματα. Οι κάτοικοι των Εξαρχείων δεν έχουν λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε άλλο Αθηναίο

Εδώ και ένα χρόνο, έχω συγκαλέσει δύο ευρείες συσκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και τα κόμματα. Καταλήξαμε στο έλλειμμα ολοκληρωμένου σχεδίου αστυνόμευσης και ασφάλειας για την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μίλησα πρώτος για την ανεπάρκεια και την έλλειψη πολιτικής βούλησης από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ενημέρωσα τους πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα, τον κ. Μητσοτάκη, την κυρία Γεννηματά, τον κ. Θεοδωράκη τον κ. Κουτσούμπα και τον κ. Θεοχαρόπουλο. Έχω πει ευθέως στον Πρωθυπουργό, στη μεταξύ μας συνάντηση, ότι το πρόβλημα της ασφάλειας στην Αθήνα πρέπει να απασχολήσει ως πρώτο την κυβέρνηση, γιατί αλλιώς θα την πληρώσουμε όλοι.

Αν δεν επικρατήσει η προοδευτική λύση για την ασφάλεια, θα μας έρθει η λύση της καταστολής, της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ και ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗΣ καταστολής».

για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το βιβλίο των θρησκευτικών

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Πρέπει να δούμε την απόφαση καθαρογραμμένη. Ωστόσο από τα αποσπάσματα που διάβασα ανατρίχιασα. Μας γυρίζει στο Σύνταγμα του 1952».

Τετ, 21/03/2018 - 16:55
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"