Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, είχε συνάντηση με τον ελληνικής καταγωγής νεοεκλεγέντα δήμαρχο της γερμανικής πόλης Σβέρτε, κ. Δημήτρη Αξουργό, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης αφού συνεχάρη τον κ. Αξουργό για την εκλογή του, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που για πρώτη φορά ένας νέος άνθρωπος, 35 ετών, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, εκλέγεται δήμαρχος σε γερμανική πόλη. «Συζητήσαμε με τον δήμαρχο του Σβέρτε τους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, εξάλλου ο ίδιος ήδη συνεργάζεται και με τον δήμαρχο του Ντίσελντορφ, με τον οποίο έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα από κοινού» ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Ο κ. Αξουργός ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αθηναίων για την υποδοχή, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η συνεργασία μεταξύ των πόλεων. «Είχα την ευκαιρία να μάθω πάρα πολλά πράγματα για τα έργα που γίνονται εδώ στην Αθήνα, ειδικά για τους νέους, για τα παιδιά και το περιβάλλον. Και αυτά τα εξαιρετικά έργα που γίνονται εδώ, στην Αθήνα, είναι έργα που αφορούν το μέλλον και γι' αυτό ευχαριστώ τον κύριο δήμαρχο για όσα έμαθα σήμερα» τόνισε ο δήμαρχος της γερμανικής πόλης Σβέρτε, προσθέτοντας ότι αυτή η συνεργασία θα συγκεκριμενοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Δευ, 30/07/2018 - 17:45
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"