Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, τη Δευτέρα 30 Απριλίου στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά», τους φιναλίστ του 10ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας, οι οποίοι θα διευθύνουν τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και τη Χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε μία μοναδική συναυλία.

Το 10ο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διδασκαλία του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου. Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο καταξιωμένος αρχιμουσικός Άλκης Μπαλτάς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συμμετείχε ενεργά στη διδασκαλία των νέων μαέστρων.

Οι μαέστροι, που επιλέχθηκαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας από τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, είναι οι Χρήστος Μπάκης, Ευδοξία Γρηγοριάδου, Ελένη Κοτσμανίδου, Μάριος Παντελιάδης, Μυρσίνη Χατζηκωνσταντή, Νεφέλη Χαδούλη, Μιχάλης Τραχαλιός και η δεκαοκτάχρονη Μαρία Μπαζού. Από το διαγωνισμό διεύθυνσης χορωδίας διακρίθηκαν οι Ορφέας Ανδρόνικος και Αναστασία Χατζηπαύλου, εκ των οποίων ο πρώτος θα διευθύνει στη συναυλία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 9243760.

Πολυχώρος «Άννα και Μαρία Καλουτά» δήμου Αθηναίων: Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος, τ. 210 9344131

Ώρα:20.30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Δευ, 30/04/2018 - 20:30 - 22:30
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"