Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

«Για την Αθήνα και την Ελλάδα, η Μαρία Κάλλας είναι ένα σημαντικό, διαχρονικό πολιτιστικό κεφάλαιο.

Ο δήμος Αθηναίων με χαρά παραχώρησε την αιγίδα του στην ταινία του Tom Volf και το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου στήριξε και διοργάνωσε με την Filmtrade την πρεμιέρα της ταινίας, μια εβδομάδα πριν την επίσημη προβολή της στις 18 Ιανουαρίου», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, από τον κινηματογράφο Δαναό.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε «Ελπίζουμε να είναι η αρχή και άλλων συνεργασιών. Ευχαριστούμε θερμά για την σημερινή προβολή, αλλά και για την παρουσία του σκηνοθέτη Tom Volf, που ήρθε στην πόλη μας για τη σημερινή βραδιά».

Σημειώνεται ότι το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων έδωσε τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να δουν την avant premiere της ταινίας «MARIA BY CALLAS: H MAΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ» την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ.

Παρ, 12/01/2018 - 13:15

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.