Για πρώτη φορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κατάφερε να συντονίσει τον ιδιωτικό τομέα, το δήμο Αθηναίων και το πιλοτικό πρόγραμμα "Athens Τρίγωνο", σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα, με σκοπό να δημιουργήσει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα στολισμού στο Εμπορικό Τρίγωνο και ειδικότερα στον πεζόδρομο της Αγίου Μάρκου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, παρότρυνε τα καταστήματα της περιοχής να συμβάλουν οικονομικά στην προμήθεια των υλικών στολισμού. Επίσης, το Athens Τρίγωνο συνέβαλε οικονομικά και το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ ο δήμος Αθηναίων ανέλαβε την υποχρέωση της τοποθέτησης και την ευθύνη της ασφαλούς λειτουργίας τους.

"Με αυτήν τη συνεργασία, όλα τα μέρη απέδειξαν ότι με θέληση και προσήλωση στον κοινό στόχο επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα" όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, που αξιολογεί ως επιτυχημένη την συγκεκριμένη πιλοτική δράση και επιθυμεί να στηρίξει στο μέλλον οποιαδήποτε αντίστοιχη ενέργεια, με στόχο η προσπάθεια αυτή να απλωθεί και σε άλλους εμπορικούς άξονες της πόλης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"