Με σύνθημα της «ακόμα κι ένα σπίρτο μπορεί να διώξει το σκοτάδι τους αρκεί να είμαστε μαζί», η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», γιορτάζει τα 6α της γενέθλια και καλεί όλους και όλες στο σπίτι του «Άλλου Ανθρώπου», Πλαταιών 55 και Παραμυθιάς στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 18:00 και μετά.

Με μάτια ανοιχτά στην κοινωνία και με γνώμονα την αλληλέγγυα προσφορά από το υστέρημα του, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να γιορτάσει και να βοηθήσει άμεσα, είτε με την παροχή υλικής βοήθειας, είτε συμμετέχοντας στις εθελοντικές δράσεις του «Άλλου Ανθρώπου».

Με τη σειρά μας, ως Πόλης Ξεκίνημα, παλεύοντας για να διεκδικήσουμε από την αρχή, ζωή με αξιοπρέπεια σε μια Αθήνα, διεκδικητική και αισιόδοξη, που θα ανήκει στους πολίτες της δεν θα περιμένουμε μέχρι να αλλάξει ρότα η δημοτική αρχή, ούτε μεμψιμοιρούμε για την πραγματικότητα. Συμμετέχοντας από την αρχή της συνάντησής μας, ως δημοτική κίνηση, στα κινήματα πόλης και στην αλληλεγγύη σε κάθε πληττόμενη κοινωνική ομάδα, στηρίζουμε με τη σειρά μας τα γενέθλια του «Άλλου Ανθρώπου». Ως ελάχιστη συνεισφορά απέναντι σε καθημερινούς ανθρώπους που δίνουν τόσα πολλά σε τόσους πολλούς άλλους

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"