Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ο δήμος Αθηναίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, που τιμάται στις 25 Νοεμβρίου, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση MAIden του Γιώργου Νικολαϊδη με την ηθοποιό Ζωή Ξανθοπούλου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΜΕΛΙΝΑ".

Μια γυναίκα αφηγείται την ιστορία της ζωής της, στα όρια του πραγματικού με το φανταστικό, στα όρια του χρόνου που πιέζει για αποφάσεις, αλλαγές και ταυτότητα. Ανάμεσα στη βιολογική υπόσταση και την κοινωνική εικόνα η ηρωίδα αναζητά το δικό της πραγματικό εαυτό.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η μουσικός Kay Zhang (σαξόφωνο) από το μουσικό σύνολο "Ensemble du Bout du Monde" ευγενική προσφορά της Αυστραλιανής Πρεσβείας.

Πολιτιστικό Κέντρο "ΜΕΛΙΝΑ": Ηρακλειδών 66, Θησείο

Ώρα: 18.00

Παρ, 24/11/2017 - 18:00 - 20:00

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.