Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στις οικογένειες των θυμάτων από την κακοκαιρία στη δυτική Αττική.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν με τόσο τραγικό τρόπο λόγω της κακοκαιρίας. Είμαστε σε επαφή με τους δήμους που έχουν πληγεί από τα καιρικά φαινόμενα, με τη Μάνδρα, τα Μέγαρα και την Ελευσίνα και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε» δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Ήδη φορτηγά οχήματα που δήμου Αθηναίων πηγαίνουν στην πληγείσα περιοχή, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους δήμους Μάνδρας, Μεγάρων και Ελευσίνας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Τετ, 15/11/2017 - 20:50

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.