Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι λόγω των ενδεχόμενων βροχοπτώσεων, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η συναυλία με τους​ φιναλίστ του 9ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας και τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο "Άννα & Μαρία Καλουτά" στις 20.30 και όχι στον κήπο του Κέντρου Τεχνών, όπως ήταν προγραμματισμένη.

Το 9ο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διδασκαλία του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου.

Οι νέοι μαέστροι, που επιλέχθηκαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας από τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, είναι οι Κωνσταντίνος Τερζάκης, Μάριος Παντελιάδης, Ελένη Κοτσμανίδου, Μιχάλης Τραχαλιός, Ζαφείρα Αντζούς-Ράμος, Ειρήνη Τζέρμπου, Νίκη Μπραβάκη και Γιώργος Σιτώτης και στη συναυλία θα παρουσιάσουν τη Συμφωνία αρ.36 του Wolfgang Amadeus Mozart και τη Συμφωνία αρ.2 του Johannes Brahms.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο

​2109243760​

Πολυχώρος δήμου Αθηναίων "Άννα και Μαρία Καλουτά": Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109344131

Ώρα: 20.30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Παρ, 29/09/2017 - 14:35

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.