Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης συνόδευσε τον πρώην πρωθυπουργό της Ισπανίας Felipe Gonzalez στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας βρίσκεται στην Αθήνα προσκεκλημένος του δημάρχου Αθηναίων με την ευκαιρία της βράβευσής του με το «Βραβείο Δημοκρατίας της πόλης των Αθηνών», που απονέμεται φέτος για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο του 5ουAthensDemocracyForum.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη, για την απονομή του «Βραβείου Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών» σε σας. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που το βραβείο απονέμεται στον άνθρωπο που αξίζει πραγματικά αυτό το βραβείο. Όλη σας η ζωή, είτε με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού, εν γένει όμως του πολιτικού, ήταν και είναι ένας διαρκής αγώνας για την Δημοκρατία και την Ευρώπη».

O πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Felipe Gonzalez ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την υποδοχή που του επεφύλαξε, όσο και τον δήμαρχο Αθηναίων για την πρόσκληση που του απηύθυνε με την ευκαιρία της βράβευσής του με το «Βραβείο Δημοκρατίας της πόλης των Αθηνών», τονίζοντας:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή σας, κύριε Πρόεδρε, και να σας πω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα το ότι με ενθυμήθηκε ο κύριος Δήμαρχος για να με βραβεύσει. Διότι βρίσκομαι στην πνευματική καρδιά της Δημοκρατίας. Και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όχι μόνο τον Δήμαρχο αλλά και όλη την Ελλάδα, όλους εσάς γι’ αυτή την τιμή που μου γίνεται. Θα ήθελα επίσης να σας πω ότι τώρα βρίσκομαι στο τέλος της πορείας μου, ας πούμε, πολιτικά και για μένα είναι ακόμα πιο σημαντικό να προασπίζομαι την Δημοκρατία».

Τετ, 13/09/2017 - 16:00

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.