Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Την δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν σεξ με κούκλες δίνει ο οίκος ανοχής Lumi Dolls, που άνοιξε πρόσφατα στην Βαρκελώνη.

Πρόκειται για τον πρώτο οίκο αυτού του είδους στην Ευρώπη και το προσωπικό του είναι τέσσερις σιλικονένιες και σούπερ αληθοφανείς κούκλες του σεξ που ονομάζονται, Lili, Katy, Leiza και Aki.

Κάθε κούκλα έχει κόστος παρασκευής 4.000 ευρώ. Οι κούκλες έχουν ύψος από 1.61 ως 1.70. Ζυγίζουν το πολύ μέχρι 45 κιλά και μοιάζουν πολύ αληθινές σε όψη και αίσθηση. Κάθε μία έχει διαφορετικό στυλ για να καλύπτονται διάφορα γούστα, όπως π.χ. η Aki που έχει μπλε μαλλιά ώστε να παραπέμπει σε ιαπωνικό anime.

lumidolls01 dctvgr r

Μία ώρα μαζί τους κοστίζει κανονικά από 120 ευρώ και πάνω, ανάλογα με το πακέτο. Δίνεται όμως και η δυνατότητα ραντεβού για ολόκληρο βράδυ ή ακόμα και για ζευγάρια.Οι κούκλες πλένονται και απολυμαίνονται με αντιβακτηριδιακό σαπούνι, ωστόσο είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να φορούν προφυλακτικό.

Οι οίκοι ανοχής με κούκλες του σεξ είναι ακόμα κάτι φρέσκο στην Ευρώπη και την Αμερική, όμως οίκοι ανοχής με ερωτικές κούκλες υπάρχουν εδώ και χρόνια σε χώρες της Άπω Ανατολής, όπως η Μαλαισία και η Ιαπωνία.

lumidolls02 dctvgr r

Διαβάζοντας αυτήν την είδηση, θυμήθηκα κι ένα σχετικό ανέκδοτο.

Τρεις φίλοι μετά από πολύωρη επίσκεψη σε ποτοπωλεία επισκέφθηκαν κι έναν οίκο ανοχής. Ο ένας ήταν κυριολεκτικά λιώμα. Οι διαθέσιμες γυναίκες του οίκου ήταν όμως μόνο δύο. Μετά από σκέψη και σχετική πρόταση της «διευθύνουσας» έδωσαν σ' αυτόν που ήταν πιό λιώμα μια πλαστική κούκλα. Οι τρεις φίλοι την επόμενη μέρα βρέθηκαν πάλι κι έλεγαν τις εντυπώσεις τους.

Ο ένας: Ήταν γυναίκα φωτιά που έκανε τα πάντα. Ο άλλος: Κούκλα, καλοδιάθετη και με τεράστια προσόντα.

Ο τρίτος: τι να πω εγώ ρε παιδιά. Μάγισσα ήταν. Μόλις έπεσα πάνω της, έκανε ένα φσσσσττ! και πέταξε από το παράθυρο...

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.