Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Η 24χρονη Θεσσαλονικιά ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο.

Η ΕλισάβετΔοβλιατίδου έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα.

Με την ομορφιά της αλλά και τη δυναμική της, έχει ξεχωρίσει στο Survivorενώ δεν σταματά να αγωνίζεται με όλες τις της δυνάμεις.

Η νεαρή που συμμετέχει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μπορεί να εμφανίζεται απεριποίητη και ταλαιπωρημένη από τις συνθήκες στο νησί του Άγιου Δομήνικου. Ωστόσο η πραγματική της εικόνα διαφέρει σημαντικά!

Κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ της στα social mediaανακαλύπτουμε μία ιδιαίτερα αισθησιακή παρουσία με πολλές επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έχει κατακτήσει τίτλο ομορφιάς στα τοπικά καλλιστεία της Δυτικής Ελλάδας το 2012!

Δείτε τα στιγμιότυπα που ακολουθούν.

Elisavet Dovliatidou7 Sepolia Medium600 0Elisavet Dovliatidou6 Sepolia Medium600 0Elisavet Dovliatidou5 Sepolia Medium600 0Elisavet Dovliatidou4 Sepolia Medium600 0Elisavet Dovliatidou3Elisavet Dovliatidou2 Sepolia Medium600 0Elisavet Dovliatidou

Τελευταίες δημοσιεύσεις