Ε

Ι

Δ

Η

Σ

Ε

Ι

Σ

agnwstos4

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για τα κατορθώματά του με το γυναικείο φύλο φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μία καινούρια ενότητα ερωτήσεων για τους άντρες celebrities.

Όσο περνά ο καιρός μαθαίνουμε για όλο και περισσότερα σεξουαλικά κατορθώματα Ελλήνων καλλιτεχνών και διασήμων. Ένας εξ αυτών λοιπόν, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800».

Το ποσό μπορεί να μην ξεπερνά τις 4.000 γυναίκες του Γιάννη Σπαλιάρα, ωστόσο μιλάμε για έναν πολύ γοητευτικό άντρα, ο οποίος στη δεκαετία του ’80 έκανε σημαντική αίσθηση. Ο λόγος για το Νίκο Ζιάγκο, που ήταν από τους πιο ξεχωριστούς ζεν πρεμιέ εκείνη την εποχή.

nikos ziagkos

Συγκεκριμένα περιέγραψε περιστατικά από την εποχή που το γυναικείο φύλο του είχε μεγάλη αδυναμία. «Έχω δει πούλμαν θηλέων, στα Καμμένα Βούρλα, να σταματά και τα κορίτσια να αρχίζουν να με κυνηγούν τσιρίζοντας. Να χώνομαι σε μαγαζί για να το σκάσω από την πίσω πόρτα και να έρχονται 70-80 μαθήτριες. Μου έσκιζαν τα πουκάμισα, γι’ αυτό και μετά άρχισα να φοράω δερμάτινα. Από ένα σημείο και μετά, είχα βαρεθεί να μου την πέφτουν και ήθελα κάπου να την πέσω κι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και αρχικά είπε να μην αναφερθεί σε νούμερο με γυναίκες που έχει συνευρεθεί, στη συνέχεια ρωτήθηκε για την σύγκριση με τον Σπαλιάρα και υπολόγισε: «Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς. Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους έρχονταν οι γυναίκες είκοσι-είκοσι και γίνονταν όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα -οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά αυτό καθαυτό το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό ταινία και αρνήθηκα»!

Πόσα χρήματα όμως του είχαν προτείνει; «Με σημερινά λεφτά μου έδιναν 1.000.000 ευρώ. Είχα κάνει, άλλωστε, και το πρώτο εξώφυλλο στο ελληνικό Playboy. Όταν όμως πέσουμε στην ασυδοσία, χαλάνε οι αξίες και διαφθείρεται η ψυχή. Έτσι, τους είπα πως, αν έκανα και πορνό, μετά πώς θα την έβρισκα στη ζωή μου; Θα με έτρωγε η κατάθλιψη», ανέφερε στον Ανδρέα Γεωργίου και το περιοδικό YES.

peoplegreece.com

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"