Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Είναι κάτι που πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε πάθει. Κατά τη διάρκεια του σεξ, και πάνω στην στιγμή του πάθος ίσως έχετε πει το λάθος όνομα. Αυτό φυσικά έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με τον σύντροφο σας

Ειδικοί όμως τώρα λένε πως είναι απολύτως φυσιολογικό και πως υπάρχει επιστημονική εξήγηση για αυτό το… μπέρδεμα.

Όπως εξηγεί ο Dr Jim Pfaus, «όταν είσαι σε μια κατάσταση ευφορίας ο εγκέφαλος λειτουργεί έτσι ώστε να σου θυμίζει άλλα πράγματα επειδή βρίσκεσαι σε μια κατάσταση στην οποία έχεις ξαναβρεθεί. Έτσι, είναι αναπόφευκτο πως ο εγκέφαλος σου θα σε πάει σε προηγούμενους συντρόφους κατά τη διάρκεια της επαφής».

Ο Gert Holstege από το Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία λέει πως, ιδίως για τις γυναίκες, είναι απολύτως λογικό ο εγκέφαλος να σταματήσει να δουλεύει κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι το να μπερδευτεί κανείς μέσα στη στιγμή του πάθος είναι απολύτως ανθρώπινο και δεν σημαίνει τίποτα.

Και τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο σε εμάς; Ο Dr Pfaus προτείνει να σταματήσουμε ο,τι κάνουμε και να το συζητήσουμε. Να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε και να λύσουμε την παρεξήγηση που σίγουρα θα έχει δημιουργηθεί.

Πηγή: healthview.gr

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.